Praktijk

Praktijk

Rik van Schaik is de nieuwe praktijkeigenaar sinds 1 januari 2021. Onze praktijk is in mei 1981 gestart door Ruud Schuitemaker en Guus van Goens. Guus is gestopt in 2003. We genieten landelijke bekendheid door onze gratis toegankelijke huiswerkfilmpjes op de website en onze schouderexpertise. We voldoen al sinds 2009 als Pluspraktijk aan de hoogste en meest moderne kwaliteitseisen door audits, na- en bijscholing, wekelijks vakinhoudelijk overleg en praktijkoverleg, de toepassing van E-health en nauwe samenwerking met elkaar, met collega’s van andere praktijken, huisartsen en specialisten. Al onze fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd. Maar liefst 5 van onze 8 fysiotherapeuten zijn manueeltherapeut (allen zijn schouderspecialist!), Rik is ook kaakspecialist, Greet is oedeemfysiotherapeut en Boudewijn is – naast fysiotherapeut op haptonomische basis (psychosomatisch) – specialist op het gebied van ouderen, pre- en postoperatieve revalidatie (zoals heup en knie). Liesbeth is registerpodoloog. Ruud verzorgt al sinds 1994 na- en bijscholingscursussen voor onze fysiocollega’s in Nederland en België met assistentie van alle praktijkcollega’s (zie ‘cursuskalender’).

Kom langs en u proeft snel de in alle opzichten prima sfeer bij ons. Zie verder: Ons team

Wat kunt u verder van ons verwachten:

  • Deskundige en ervaren therapeuten, aandacht, korte wachttijden
  • Behandeling op dinsdagavond en donderdagavond en op zaterdag
  • Aan huisbehandeling (op verwijzing van een arts)
  • Ons praktijkpand is energiezuinig (energielabel A), uitstekend geventileerd (belangrijk tijdens corona!) en voldoet aan alle hygiënische eisen
  • U kunt online uw afspraak plannen via het patiëntenportaal op onze website (via ‘inschrijven’) en het intakeformulier invullen. Bellen kan uiteraard ook.
  • Per email en SMS krijgt u een herinnering wanneer uw volgende afspraak is.
  • U kunt MijnZorgApp downloaden (controleer uw afspraak, mogelijkheid tot videobellen, afspraak wijzigen en bekijk vanaf 1-2-2021 onze ‘huiswerkfilmpjes’ – instructievideo’s van de huiswerkoefeningen die afkomstig zijn uit de 12de druk van Ruud’s leerboek Extremiteiten (+ wervelkolom) en door uw therapeut worden geadviseerd en toegestuurd.

En wist u dat ons praktijkpand sinds 2015 een officieel gemeentelijk monument is? Het gehele Calandplein waarop de praktijk zich bevindt valt als architectonisch unicum onder Monumentenzorg  (laatste jaren ‘60 stijl, architecten Salomonson en van Eesteren) Lees meer…

Praktijkbrochure
Zie ook onze praktijkbrochure (huisreglement, tarieven, privacyreglement, KNGF modelregeling en klachtenregeling). Of separaat de ‘klachtenfolder‘ / ‘klachtenregeling‘.

Specialisaties

Contact

Pieter Calandlaan 94-96
1068 NP Amsterdam

020 610 41 00

info@fysio.net

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
(om de week)

Zondag

7.00 – 18.00 uur
7.00 – 20.00 uur
9.00 – 18.00 uur
7.00 – 20.00 uur
7.00 – 17.00 uur

9.00 – 17.00 uur
gesloten