Zo beoordelen de patiënten ons (van 5 februari tot 1 mei 2020):

“Ik krijg begrip en voel vooruitgang. Door zijn vakkundigheid is mijn hoop op verbetering bevestigd!


Zeer deskundige therapeut met aandacht en zorg voor mij


Deskundig, enthousiast. Zeer goede ervaringen.


Wij (mijn partner en ik) hebben in het verleden al verschillende mensen (zelfs helemaal vanuit Delft) doorverwezen en die zijn allemaal naar volle tevredenheid geholpen!


Zijn kundigheid, geduld en humor zijn top.


Heb vertrouwen in hem, kom al een aantal jaren, is een vakman


Hij is eerlijk, direct en geeft aan waar de klachten die heb ik vandaan komen en hoe ik die kan verminderen. Ook waar ik op moet letten tijdens mijn dagelijks routines om de klachten niet terug te laten komen. Hier heb ik de loop van de jaren enorm veel aan gehad en nog steeds. Door de behandelingen en adviezen heb ik de laatste tijd veel minder last


Mijn klachten zijn onder controle en dat was zonder deze fysio niet gelukt. Dus ja als ik een ander kan helpen zou ik deze praktijk zeker aanbevelen


Zeer kundig. Wanneer ik een probleem met iets heb heeft hij altijd een goed advies voor mij.


Gemoedelijke sfeer


Had persoonlijk meteen een vertrouwd gevoel.


Verstaat zijn vak. Luistert en Legt goed uit wat hij aan het doen is en waarom. Durft kritiek te geven wanneer je een keer te weinig oefeningen hebt gedaan maar complimenteert je ook tijdens de voortuitgang. Patiënt staat op nr.1


Gaat aan de slag met hulpvraag, eerlijk over behandelingen en te verwachten resultaat


Mijn therapeut toont begrip, heeft een rustige uitstraling, zal nooit iets forceren en is altijd positief stimulerend


Professionaliteit, deskundigheid, rust en de sfeer waarin de behandeling plaatsvindt plus aandacht voor de persoon (niet alleen het fysieke deel maar ook aandacht voor de mentale gesteldheid, soort van totaalaanpak) spraken mij zeer aan!


De fysiotherapeute geeft goede instructie bij oefeningen, waardoor ik zelf aan mijn klacht of het voorkomen ervan kan (blijven) werken. Ik was heel tevreden met haar.


Kwaliteiten van mijn therapeut: de behandeling binnen de pijn grens houden en toch vooruitgang boeken. Zijn goede zorg. Deskundig en effectief. Aardig en goed familiaal contact.


Als ik een soortgelijk verhaal zou horen zal ik zeker vertellen dat ik iemand ken die mij heel veel vertrouwen en nieuwe moed en veiligheid geeft”.

 

 BannerPlus234x60       HCA Plus praktijk 2015 2017         Logo SNAdef          SpoedZorgNet