Max Dienemann / BIG 99920513804

  • Fysiotherapie
  • MSc Manuele therapie
  • Hoofd-, nek-, rug- en kaakspecialist
Monique

Max Dienemann
Geboren en getogen in Hamburg (Duitsland) en in 2012 naar Nederland verhuisd om fysiotherapie te gaan studeren in Amsterdam.

Ik heb veel passie voor dit vak en probeer altijd in samenwerking met de patiënt naar de best mogelijke uitkomst te streven. Mijn behandelkeuzes baseer ik op de meest recente ontwikkelingen in de wetenschap waarbij de hulpvraag en behoeften van de patiënt altijd centraal staan.

Ik vind het erg belangrijk dat u voldoende tijd krijgt om rustig u verhaal te vertellen en niet door de behandeling heen te haasten. Het opbouwen van vertrouwen voor een goede therapeut-patiënt relatie zijn een essentieel deel van mijn aanpak. Dat u goed begrijpt wat er aan de hand is, hoe wij het kunnen oplossen en welke (actieve) rol u in het proces speelt zalen wij samen bespreken.

Tegenwoordig zien wij dat de mens in de moderne wereld steeds minder beweegt.  Factoren zoals thuiswerken, stress en ongezond eten dragen bij aan een passieve leefstijl waardoor klachten aan het bewegingsapparaat kunnen ontstaan. Diverse vormen van nek-, hoofd- en rugklachten nemen steeds meer toe en hier help ik u graag om van af te komen. U kunt natuurlijk ook bij mij terecht voor andere klachten van het bewegingsapparaat zoals schouder- elle boog- pols-, heup- knie- en enkel klachten. Om mij als therapeut verder te ontwikkelen heb ik de opleiding manuele therapie aan de SOMT gevolgd en heb ik sinds 2019 mijn master in de manuele therapie. In de toekomst wil ik mij graag verder specialiseren in aangezichtspijn en kaakklachten. Hopelijk tot snel op de praktijk!

 BannerPlus234x60         HCA Plus praktijk 2015 2017         Logo SNAdef          SpoedZorgNet