Boudewijn Gotink / BIG 99039607004

  • Fysiotherapie (ook aan-huisbehandeling met verwijzing)
  • Haptonomie / psychosomatische fysiotherapie
  • Pre- en postoperatieve knie- en heuprevalidatie

 

Boudewijn

Boudewijn Gotink (1964) is sinds 1-3-1993 werkzaam in onze praktijk.

‘’Rond mijn twintigste kreeg ik als musicus (conservatorium piano) een schouderblessure en kwam zodoende bij een fysiotherapeut en later bij een haptonoom terecht. Mijn sluimerende interesse voor het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat was gewekt.
Na mijn studie fysiotherapie (afgestudeerd cum laude aan de HVA) volgde ik de haptonomie opleiding en na een half jaar werkervaring in Zwitserland kwam er een plek vrij in deze praktijk, één van mijn stageadressen.
Ik ben mij sinds 2010 verder gaan specialiseren in chronische pijn en in rug- heup- en knieklachten. Ook de voorbereiding op - en de revalidatie na - de heup- of knieoperatie zoals het plaatsen van een nieuwe heup (THP) of nieuwe knie (TKP) hebben mijn sterke interesse door. Om goed bij te blijven volg ik regelmatig cursussen, onderhoud ik contacten met orthopeden en woon ik knieoperaties bij.
Ik hoor steeds vaker om mij heen dat mensen slaapproblemen hebben. Daarom volg ik momenteel cursussen om mensen beter te kunnen helpen om daar vanaf te komen. Goed slapen en uitgerust wakker worden is essentieel voor herstelprocessen in het lichaam.
Om mijn patiënten optimaal te kunnen begeleiden probeer ik ze allereerst inzicht te geven in het ontstaan van hun klachten. Daarna zoeken we samen naar de best passende oplossingen om de klachten te verminderen en ook in de toekomst recidief te voorkomen.
Afhankelijk van de oorzaak van uw klachten kiezen we samen voor het meest efficiënte behandeltraject dat het best bij u past. We houden rekening met uw voorkeuren, wensen en verwachtingen en bieden u graag een luisterend oor. Immers: pijn en fysieke beperkingen zijn signalen van meer of minder complexe processen in de mens en diens omgeving’’.

 BannerPlus234x60         HCA Plus praktijk 2015 2017         Logo SNAdef          SpoedZorgNet